Search
Generic filters

Dokonalý pár i v kuchyni

S blížícím se Valentýnem mužské protějšky pátrají, jakou pozornost pořídit svým drahým polovičkám, a jelikož jsme za poslední rok přišli na chuť zvelebování našich domovů a zjistili jsme, že vaření a pečení nemusí být jen pro ženy, přinášíme pár tipů, o jaké pomocníky můžete vaše domovy ještě obohatit, abyste i v tomto nečase byli doma více happy.

Slaďte se i v kuchyni jako pár

Už dávno v páru neplatí, že je kuchyň určená jen ženám. Tento i minulý rok jsme v nejedné domácnosti postřehli, že se dokonce i na pečení podíleli muži. Proto, pokud uvažujete nad tím, jak si letošního Valentýna ozvláštnit, můžete si udělat radost vzájemně kuchyňskými spotřebiči, díky kterým můžete ve dvou vykouzlit harmonický domov.

Jedinečný prožitek z kávy – staňte se kávovými mistry i doma!

Protože jsme předešlý i tento rok zatím omezení v konzumaci kávy v našich oblíbených podnicích, není nic lepšího, obzvlášť pokud jste v páru oba dva kávovými labužníky, zauvažovat nad kávovarem, ale ne tak ledajakým! Kávovar ETA Artista vás opravdu přesvědčí o svých dovednostech (čímž vám z kávy udělá prožitek) a zároveň rychlosti, pokud je pro vás káva doslova návyková.

Jedna z nesporných výhod Artisty je výběr mezi dvěma miskami (sítky), dle toho, jakou přípravu kávy zrovna upřednostňujete. Přetlakové misky jsou ideální pro ty, kteří nehledí při přípravě na detaily a chtějí kávu bez zdlouhavých příprav. Tyto misky si spíše rozumí s hruběji mletou kávu, nedochází totiž k jejímu zanášení. Stačí tedy do přetlakové nádoby napěchovat přiměřené množství kávy a váš životabudič je na světě. Pokud si chcete spíše vyhrát, přejete-li si gastronomický zážitek a pozorujete rádi i celý proces, pak pro vás bude tou správnou volbou příprava v profesionálních miskách. Ty mají více otvorů a zkrátka vyžadují při přípravě kávy větší soustředění, o to lepší je poté však výsledek, kdy budete mít na závěr radost z vašeho lahodného výstupu, který vás posune opět o level výš ve vašem kávovém umu.

Dalším, velmi významným pozitivem kávovaru je i nádržka na vodu s objemem 2 700 ml, díky které se vyhnete častému doplňování vody a budete tak moci zlepšovat své kávové baristické schopnosti. Velmi také záleží na kvalitě kávy, v jejímž výběru vám ETA team poradí.

Vězte, že ovládání Artisty zvládnou oba dva, takže se můžete střídat v tom, kdo bude připravovat ranní kávu.

Snídaně jako start do každého dne

Ne nadarmo se říká, že snídaně by měla být nejvydatnějším a největším jídlem. O to radostnější je takový okamžik, pokud ho můžete sdílet společně. A abychom odstranili fádnost všedních dní, můžete si nejen valentýnské ráno ozvláštnit vaflemi. V této době navíc platí dvojnásob, že bychom si měli dělat radost neustále, nejen v únorový zamilovaný svátek.

Protože je důležitý po ránu i přísun tekutin a zároveň vitaminů, zajistí vám výživnou bombu smoothie stolní mixér ETA Vital Blend Vaco, který vás potěší zejména svou excelentní schopností poradit si opravdu se všemi surovinami. Zároveň si výsledné pokrmy zachovají dostatek vitaminů i živin, což je v tomto období obzvláště důležité.  Nemusíte se tedy bát nevýrazného nápoje, můžete se těšit na svěží fresh drink, který pro vás každé ráno bude oblíbeným startem.

Jak je důležité se doplňovat

Není důležité, aby se v kuchyni neustále něco dělo anebo byla omezena jen na nutné vaření. Kuchyně by měla být oázou pohody, kde se setkáváte v rámci páru nebo rodiny, a proto by toto místo mělo být příjemné a oku lahodící.

Lahodnou kávu si můžete vychutnat v hrníčcích se srdcovým dekorem, které vám budou připomínat každodenní blízkost. Pokud jste spíše čajoví milovníci, potěší vás čajové soupravy, které jsou rovněž zajímavým designovým doplňkem. Servírování dodáte pestrost talíři s motivem, ze kterých bude vychutnávání pokrmů jedna radost. A jako zákusek určitě nepohrdnete muffinem, který si můžete připravit i do těchto tematických papírových košíčků od Tescomy. Jestli zvolíte sladší nebo tu zdravější variantu, je zcela na vás. Pokud si chcete ještě připomenout nedávné vánoční svátky, nebo hledáte nápad pro nečekanou rodinnou návštěvu, můžete použít vykrajovátka. Jestli zvolíte perníčky nebo máslové sušenky záleží na vás a na mlsných jazýčcích návštěvníků. I hosté, které jste nečekali, budou potěšeni doslova od srdce.

Co by byl chléb bez ošatky

Začátek pandemie nám ukázal, že jsme spoustu věcí doposud brali jako samozřejmost, stejně jako nákup některých surovin a potravin. Šití roušek i pečení byla jedna z prvních činností, které jsme přišli na chuť, za což mohly i o omezeně otevřené obchody. Díky tomu se naše kreativita, která v nás dřímala, naplno ukázala! Kdo by se také nechtěl odreagovat z častého home officu více manuální činností. A co by to bylo za pečení bez ošatky na chleba, která dodá výrobě chleba toho pravého venkovského a útulného ducha.

Tak co, nalezli jste inspiraci na kitchen living? Jaké jsou vaše rituály?

Prodejna ETA funguje jako výdejní okénko.

Zajímá-li vás věrnostní klub, můžete si jednoduše a zdarma stáhnout naši aplikaci.

Pokud vás zajímají další valentýnské novinky, neváhejte sledovat naše nabídky.

Řekněte to svým přátelům

Nabídky

Obchody

Skip to content