Search
Generic filters

Drobnosti, které promění váš interiér

Určitě se shodneme, že minulý i letošní rok přejí díky delší přítomnosti v domovech, zútulňování interiérů. Podzimní a zimní období navíc svádí připravit si opravdu hřejivé prostředí, kde se budete cítit v chladnějších večerech obzvláště příjemně. I malé detaily totiž dokáží proměnit vaše pokoje v místo, kde se budete cítit nejen vy, ale i vaši hosté, jako v chrámu pohody. 



Podzimní dekorace 

Co do barevnosti, určitě se shodneme na tom, že je podzim, speciálně na teplé odstíny, bohatým ročním obdobím. Vneste je do vašich obydlí, ať už jste jeho fanoušky, nebo máte rádi Halloween, pro který jsou, stejně tak jako pro celý podzim, charakteristické vydlabané dýně. Laďte váš domov do oranžových, tmavě zelených, hřejivě hnědých a žlutých tónů, které obývacím pokojům a terasám propůjčí ještě více vlídnější atmosféru, ať už budou venku nepříznivé deště nebo plískanice, které nás mohou v některých dnech překvapit. 

Vánoce za dveřmi 

Ačkoliv je sice teprve podzim, vánoční svátky jsou tu za chvíli. Tím bychom samozřejmě nechtěli kazit svátečního ducha bohatou výzdobou už nyní, ale přiznejme, určitě se mezi námi najde spousta nadšenců různých typů světýlek, které tolik připomínají nejpříjemnější období v roce. 

Vitríny na víno, nebo designové komody

Pokud holdujete občasné sklence kvalitního vína, může být právě vitrína tím pravým kouskem, který dodá vaší společenské místnosti punc místa, které budou navštěvovat rodinní příslušníci a blízcí přátelé, se kterými jsme se delší  dobu nemohli intenzivně setkávat. Pakliže hledáte místo banánových krabic vzhlednější úložné prostory, bude komoda v severském stylu doplňkem, který zalichotí každé domácnosti. 

Reprezentativní obývací pokoj 

Nemusíte se pouštět do okázalých výzdob, pokud přemýšlíte přece jen o menších změnách vašeho interiéru. I maličkostí dokáží změnit vaše centrum zábavy, aniž byste museli přetvářet vaši domácnost od podlahy a vyčerpat tak rozpočet. Vsadit můžete na minimalistické rámečky, do kterých si vložíte oblíbené fotografie, povlaky na polštářky, designové vázy, do kterých si dáte vaši oblíbenou květinu. 

Sladké sny 

Ne nadarmo se říká, že to, v jakém prostředí usínáme dále ovlivňuje nejen náš celkový spánek, ale i budoucí duševní pohodu, se kterou ráno opouštíme naše domovy. Neměli bychom šetřit uklidňujícími zemitými barvami, které navozují příjemný pocit klidu, se kterým bychom měli každý večer usínat. Preferujete-li pestrobarevné ložní prádlo, vybírejte v těchto tónech. Důležitým prvkem je i osvětlení, které dodá na dokonalé snové atmosféře. Protože je ložnice i zázemím, ve kterém se obvykle dámy zkrášlují, budou zajímavým doplňkem i různé úložné boxy na šperky nebo líčidla, které potřebují mít neustále po ruce. 

Máte oblíbený bytový doplněk, bez kterého nedáte ani ránu? Plánujete změnu interiéru? Jaké prvky jsou pro vás důležité? Sdílejte s námi a neváhejte nás sledovat i v klubové aplikaci, kde naleznete i oblíbené tipy z blogu

Řekněte to svým přátelům

Skip to content