Search
Generic filters

Hřejivé vůně ve vašich domovech

Teplý čaj, dýňový krém a vůně skořice, hřebíčku a santalového dřeva jsou ty pravé vůně stvořené pro trávení večerů u knížky nebo ve vaně plné pěny. OC Central Most přináší tipy na voňavé interiérové doplňky, které si vás okamžitě podmaní!

Vonné svíčky, které prohřejí domov 

K zimnímu období neodmyslitelně patří aroma vanilky, kterou máme spojenou hlavně s nejoblíbenějšími vanilkovými rohlíčky, kterých jsme si v předcházejících dnech a týdnech určitě ochutnali několik.  Víte ale, že toto koření je aktivním bojovníkem proti stresu a úzkostem? Její vůně pohladí na duši, vytvoří příjemnou atmosféru u odpolední kávy, čaje nebo podvečerního relaxu. K duševní harmonii a odbourání stresu pomůže i kombinace skořice a jablka. Skořice, podobně jako vanilka, nepatří jen do kuchyně, ale výrazně napomáhají k pozitivní duševní harmonii. 

Alchymie s olejíčky 

Nemáte-li doma zrovna krb, nezoufejte. Příjemnou atmosféru vám může hravě poskytnout i aromalampa, do které si dle vaší libosti přidáte pár kapek aromatického oleje. Oblíbenými bytovými doplňky jsou i svícny jakéhokoliv tvaru a velikosti, které navíc pomohou s nevyužitými prázdnými místy, kde si nevíte rady s vhodnou dekorací. Jste-li fanoušky esenciálních olejů, pak si můžete vybrat z aktuální zimní edice značky Profissimodrogerie DM, která má v nabídce zimní ovoce, nebo vonný olejíček Vánoce

Difuzéry jako dekorace každé místnosti 

Trápí-li vás nespavost, nebo naopak únava, pak volte určitě kombinaci meduňky a rozmarýnu ve vonném setu. Záleží jen na vás, kolik tyčinek do nádobky přidáte. Kombinace těchto vůní přinese uvolněnost a chuť těšit se z každého, i pochmurného dne! Útulnou domácí atmosféru vám vytvoří i vonný set Kouzelný krb, Zimní les nebo Horská chata, u kterých jsou tyčinky vyrobené z obnovitelných zdrojů, což je i další plus pro přírodu. 

Vůně koření vás omámí 15. ledna 2022 na farmářských trzích, kde bude v nabídce nejen exotické ovoce, ale i kvalitní káva a čaj. Budeme se těšit na vaši návštěvu! 

Sdílejte s přáteli
Skip to content