Search
Generic filters

Psi jsou jako my, udělejte jim radost

mazlíčky

Vztah pána a jeho psa se někdy podobá souznění dvou lidí. Cítíme se trochu provinile, když uvádíme „pána“. Jako když neuctivě tykáte mnohem staršímu člověku. Psi jsou totiž jako my.

Jeden je gauner, lovec, rváč, neposlušný syčák, záletník, jiný obranář, hlídač a milovník dětí. Další je přátelský, přítulný, veselý a hravý. Některý zase vstřícný k jiným psům. Každý má něco.

Psi nám jsou totiž opravdu podobní!

Přestože naše němé tváře milujeme, stejně jako v partnerství občas máme chuť naše miláčky roztrhnout jako hada. A úplně stejně jako v lidském partnerském světě (obrazně řečeno) našim čtyřnohým kamarádům rádi uděláme radost. Jak na to?

Spojte příjemné s užitečným

Pořiďte svému mazlíčkovi dentální pamlsky. V Pet Center prodáváme řadu dentálních tyček i tvarované pamlsky. Čím déle je pes žvýká, tím lépe, protože se mu zapojují žvýkací svaly a mechanicky si ze zubů odstraňuje plak i zubní kámen.

Vybírejte kvalitní krmivo

Sůl neboli chlorid sodný (NaCl) je častý strašák pro lidi a velký pro psy. Proto vsaďte na ověřené kvalitní značky granulí. S výběrem vhodného krmiva pro dospělé psy vám poradí v Pet Center, náš tip je česká značka krmiv Carnilove.

čtyřnohé

Řekněte to svým přátelům

Nabídky

Obchody

Skip to content