Search
Generic filters

Když hovoří oči

Když hovoří oči

Naše oči se staly v covidovém období nejviditelnější částí našeho obličeje. Ač byly naše ústa zakryta rouškami, oči jsme mohly alespoň vyzdobit řasenkou nebo vzhlednými očními stíny. Jak pečovat o oční okolí v nadcházejících podzimních měsících? Inspiraci můžete hledat v salonu Nail Lounge nebo parfumerii Marionnaud. 

Oční krém jako nezbytná součást kosmetické etue 

Pleťovou rutinu máme z rouškového období již v malíku. Ale co takhle péče o oční okolí? Rozhodně by neměla být podceňovanou součástí vaší péče, protože právě pokožka v očním okolí je nejnáchylnější na okolní vlivy.  Čím očnímu okolí dopřejete péči, tím více se vám odvděčí uzdraveným vzhledem. Kvalitní hydratační krém na oční okolí tedy věřte, nebude zbytečnou součástí vašich kosmetických taštiček. Zařadit do vaší péče můžete i chladivý gel na oční okolí, který doporučujeme zejména v případě, že denně namáháte oční okolí u počítače nebo mobilního telefonu. Pokožka bude příjemně vyhlazena a po nežádoucích linkách a vráskách nebude ani památky. V nanášení krému nebo gelu nehledejte žádnou vědu. Stačí nanést menší množství a jemně poklepat na pokožku kolem očí. 

Kruhy pod očima jako největší strašák krásy

Pokud se tu a tam zapomeneme na párty nebo jsme nevyspalí, mohou se objevit nepříjemné kruhy pod očima, které máme tendenci okamžitě zakrývat slunečními brýlemi. Potýkáte-li se s nepříjemnými otoky často, je nutné zvážit i dosavadní životosprávu, abychom problém co nejvíce bezbolestně eliminovali. Máte-li sedavé zaměstnání a často se stresujete, může následné vyčerpání vést ke vzniku nepříjemných otoků. Doporučujeme také pravidelný jídelní režim, bez těžších přesolených jídel. Zatěžujete-li trávení a lymfatický systém, tělo se vám může opět odvděčit nevzhlednými pandími kruhy. 

Úprava obočí je úměním

O úpravě obočí existuje nespočet tutoriálů, ale tu a tam se může stát, že nám z plánované úpravy zbyde jen pár chloupků. Tvar obočí můžete konzultovat s odborníky ze salonu Nail Lounge, kteří se v úmění tvarování orientují perfektně a podtrhnou váš přirozený půvab. 

Řasy jako mrkací panenka 

Pokud si přejete dát vyniknout řasám, které stejně jako obočí dodávají očím ten správný objem a výraz, konzultujte se specialisty z Nail Lounge prodloužení řas, které je stále oblíbenou kosmetickou procedurou ve světě zkrášlování. Řasám můžete dopřát i celkovou výživu, v podobě séra, které stačí použít 1-2 týdně. Vaše řasy zůstanou zdravé a pevné. Také doporučujeme šetrně oční okolí odličovat, a to přiložením tamponku na řasy, nikoliv silným drhnutím. 

A jaké jsou vaše oblíbené pečující procedury o oční okolí? Neváhejte s námi sdílet a sledujte naši klubovou aplikaci a nabídky. V Grand Optical si můžete nyní změřit zdarma zrak a dodat vašemu pohledu ještě větší šmrnc správným výběrem designových brýlí. 

Sdílejte s přáteli
Skip to content