Search
Generic filters

Když olej nepatří jen do kuchyně

Pokud věnujete péči o tělo důkladnou péči, určitě se vám v kosmetické výbavě neztratí kosmetické olejíčky, které obzvláště v zimním období pomohou pokožce náchylné více k dehydrataci. Vybrali jsme pro vás produkty, které se mohou stát zejména v chladnějším období novými oblíbenci!

Orientální opojení nebo vůně ostružin? 

Jste-li milovníky citrusových vůní, patrně vás zaujmou i oleje ze zázračné zahrady Pro vaší péči o tělo vás čeká edice sprchových olejů, a to s variacemi pomeranč a čokoláda nebo sladká ostružina. Tvůrci těchto kosmetických setů mysleli na péči od A do Z. Sadu si totiž můžete dopřát i s tělovým peelingem, sprchovým gelem a hydratačním krémem na ruce. Nechybí ani rukavice, se kterou půjdou peelingové rituály raz dva. Na závěr nechybí ani aromatická svíčka, která provoní vaše chrámy krásy a pečujícím rituálům dodá ten správný hřejivý nádech. 

Vlasové oleje, které dodají žádoucí lesk 

Chybí vaší hřívě lesk? A jsou vaše vlasy bez života? Dopřejte jim olejovou vzpruhu. Bát se vlasových olejíčků nemusí být ani ti, kteří mají tendenci k mastící se pokožce, ale platí, že by neměl přijít do kontaktu s vlasovou pokožkou. Používat olejíčky doporučujeme opravdu v menším množství, a to hlavně v oblasti konečků. 

Pokud máte ve svých kosmetických etue rádi multifunkční produkty, patrně vás potěší olejíček na vlasy a tělo, který navíc na těle vytvoří jemný perleťový odlesk. Nemusíte se obávat nepříjemného lepkavého pocitu. Vaši pokožku příjemně zhydratuje a hřívě propůjčí slavnostní look. . Aby vašemu vlasovému stylingu nechybělo kouzlo po celý den, můžete použít suchý olej NYCE,  který je vhodný pro všechny typy vlasů. Nasprejujte vlasy po vysušení nebo kdykoliv přes den, dle vašeho uvážení. 

Ruce jako vizitka 

Péče o ruce, stejně jako péče o pleť, není jen dokonalý make-up a nalakované nehty. V zimním období platí, že byste nehtům i jejich okolím měli dopřát takovou péči, která zabraňuje třepení nehtů a nepříjemným záděrám, které mnohdy nejsou vítanou nehtovou ozdobou. Olejíček nanášejte nejlépe vždy na odlakovaný nehet, nebo jako závěrečný krok při manikúře. Abyste zbavili vaše ruce i okolí nehtů odumřelých částeček a dopřáli jim opravdovou očistu, věnujte jim také potřebnou  peelingovou péči. 

Inspirovali jsme vás v olejové péči? Které kosmetické produkty z řad olejů rádi používáte? Sdílejte s námi

Sledujte explozi slev i v klubové aplikaci, kde máte nejaktuálnější informace o slevách a novinkách z vašeho oblíbeného nákupního centra! 

Sdílejte s přáteli
Skip to content