Search
Generic filters

Oddejte se vánočnímu snění

Oddejte se vánočnímu snění

Zapálení první svíčky na adventním věnci, pečení vánočního cukroví a zdobení vánočního stromečku. To vše jsou oblíbené činnosti, které mají rády i nejmladší ratolesti. Abyste si to nejkouzelnější období na konci roku užili co nejpohodlněji, vsaďte i na pohodlné domácí oděvy. Flanel, kostky a plyš vládnou domácí garderobě!

Noční outfit není jen staré tričko

Pokud kladete důraz na pohodlný a slušivý dresscode během dne, nezapomínejte, že pro pohodlný spánek je důležité i pohodlné ložní oblečení. Znásobte vánoční večery u svařáku nebo horkého čaje a vyberte si takové vzory, které nadcházející slavnostní atmosféru budou ještě více připomínat. Zimořivé jedince zahřeje plyšový overal s norským motivem a postranními kapsami. Dámské noční košilky nejsou jen krajka a satén. Stylově můžete vypadat i s flanelovou noční košilí s oblíbeným kostkovaným motivem. Nejen, že lichotí každé ženě, ale je také z hřejivého a měkkého materiálu, díky čemuž se vám z ní nebude chtít ani po celý den.  

Na domácí pohodu přes den 

Pokud přece jen tu a tam trávíte čas na home officu, určitě jste se setkali s tím, že trávit jej celý v pyžamu není vždy ten nejlepší nápad. Můžeme mít totiž větší nutkání k tomu pracovat z ložnice, což není zrovna ideální pro naší výkonnost. Nechce-li se vám ani do pracovního outfitu, můžete zvolit kompromis, který nabízí třeba hebký kardigan, ke kterému můžete zvolit šedé melírované legíny. Rovněž i vaše drahé polovičky ocení praktičnost, pokud tráví i pracovní dny v domácím prostředí. Máte-li doma muže, který ocení pohodlí, bude pro něj tepláková souprava kompromisem ležérního a stylového domácího outfitu. 

Jak se oddáváte domácí vánoční atmosféře? Sdílejte s námi a neváhejte sledovat naši klubovou aplikaci s lákavými nabídkami, které vám pomohou při výběru dárků pro vaše blízké! 

Sdílejte s přáteli
Skip to content