Search
Generic filters

Pestrobarevné odstíny ve vašem šatníku

Ač zimní období nesvádí možná tolik k experimentování, neznamená to, že musíte dát pestrobarevným vzorům sbohem. Zimní garderoba může být na barevnost bohatá. Při výběru se soustřeďte hlavně na výběr teplejších odstínů, které umocní hřejivou atmosféru i v chladnějším počasí.

Koženková bunda, kterou můžete vrstvit i pod kabáty 

Absolutní stálicí v každém šatníku zůstává černá koženková bunda, která je nejen univerzálním outfitovým kouskem, ale i záchranou, pokud zrovna stojíte bezradně před skříní a nevíte, jakou kombinaci zvolit. Hodí se jak k rovným džínům, tak i například ke skládané sukni. Větší odvážlivci mohou zkusit i jiné barevné odstíny. Trendy jsou hořčicové barvy, nebo kovové odstíny modré a vínové. Přes koženou bundu můžete pak jen obléknout vestu s motivem kožíšku a máte 

Šup do roláku

Možná si vzpomínáme, jak nás jako malé děti maminky navlékaly do roláků, které nám přišly nudné a absolutně out. Vedle huňatého svetru se však staly něčím, co nesmí chybět v žádné garderobě a rovněž jsou univerzální součástí každého outfitu. Hodí se ke klasickým a tmavým džínům, ale i ke koženkové sukni. 

Černé kalhoty nejen do společnosti 

Vedle klasických džín by v kalhotové výbavě neměly chybět ani tmavé kalhoty. Vsadit můžete na úzké tmavé džíny, které se dají kombinovat s elegantními halenkami. Velký comeback slaví i zvonové kalhoty, pokud si přejete změnu od upnutějších střihů. 

Květiny nepatří jen do jarního šatníku 

Pestrých vzorů s květinovými motivy se nemusíte vzdávat ani v sychravém počasí. Stačí jen zvolit delší rukáv, abyste v nepřejícném nečase netrpěly zimou. Skvěle vypadají šaty v kombinaci s tmavou koženkovou bundou, béžovým trenčkotem nebo kožešinovou vestou

Tmavý dress code oživí pestrá šála

Šála perfektně rozzáří váš outfit, proto se nebojte i výraznějších barev, které dokonale rozbijí pochmurný zimní nečas. Můžete ji přehodit přes koženkovou bundu, kabát nebo svetr, pokud je vám běžně chladněji. 

Jaký doplněk a barvy nesmí chybět ve vaší podzimní výbavě? Sdílejte s námi a sledujte naše nabídky v klubové aplikaci

Sdílejte s přáteli
Skip to content