Search
Generic filters

Poděkujte maminkám na Den matek!

Poděkujte maminkám na Den matek!

Poděkujte maminkám na Den matek!

Mezinárodní den žen jsme tu měli před pár měsíci a druhou květnovou neděli nás čeká další oslava žen, a to všech maminek kolem nás. Lámete-li si hlavu nad tím, jakou pozornost jí dopřát, můžete se inspirovat výběrem, který jsme v týmu Central Most připravili. Věříme, že s takovým širokým výběrem nesáhnete vedle! Dárky pro svou maminku najdete v Albi.

víno s vlastním popisem: Báječná maminka

Lahodná vína s věnováním 

Je-li vaše maminka vínová labužnice, patrně bude mít radost z vymazleného vinného dárku s osobním věnováním, které můžete zakoupit v prodejně Albi, kde vám personál prodejny ochotně poradí s výběrem. Vína pochází z vinařské oblasti Maršovice, kde se vinné hrozny pěstují s co největším ohledem na životní prostředí. 

Hrneček, který potěší vždy 

Možná to vyzní jako klišé a můžete se cítit trošku oldschoolově, pokud se rozhodnete darovat zrovna hrneček, ale chybí-li vašim maminkám takový, ze kterého by si nápoj vždy vychutnaly, vsaďte na kameninové hrnky s osobním věnováním. V Albi je k dostání v několika dalších variantách a potěšit jím můžete i oblíbenou kolegyni, která musí mít po ránu pravidelnou dávku kávy. Do přírodně laděného interiéru bude zajímavým doplňkem i hrneček s korkovým prvkem

hrneček ranní káva

Vůně domova

Měsíc květen a Den matek nám připomíná vůně třešní, které jsou aktuálně všudypřítomně rozkvetlé kolem nás. A ještě lépe si tuto svěží třešňovou vůni můžeme připomenout prémiovými svíčkami Heart and Home. Při jejich výrobě opět bylo přihlédnuto ke všem důležitým aspektům životního prostředí. Jsou totiž vyrobeny ze sójového vosku. A protože si každá maminka hýčká domov, potěší ji i interiérové parfémy značky Heart and Home nature, které provoní každičký kout. Od této stejnojmenné značky si můžete v prodejně Albi zakoupit i difuzéry, které budou zajímavým doplňkem v interiérech, což každá mamka ocení. 

Měkké dárky nebudou nikdy out ani na Den matek!

Myslíte si, že bude faux pass, když darujete mamince ponožky nebo ručník? Nemusí jít přece o žádný fádní kousek. Stačí, když zapojíte svou kreativitu. K ručníku můžete přibalit oblíbený sprchový gel, mýdlo nebo pleťovou masku, pokud si vaše maminka ráda dopřává zkrášlující rituály. K ponožkám můžete přidat péči o nohy, kterou si možná my všichni dopřáváme méně než jiné procedury. 

Snídaňové menu a květina

Ženy se mají překvapovat a žádná z nich vás nevyžene, pokud jí druhou květnovou neděli připravíte snídani až do postele s květinou. Nic totiž nepotěší více než tyto pozornosti, kdy jsou ženy hýčkány, a je-li jim prokázán vděk za jejich péči a lásku. Lahodné snídaňové menu s křupavými bagetkami nebo francouzské quiche. To vše nabízí i Paneria Paul, která potěší nejednoho milovníka snídaní. A pokud si nebudete vědět rady s výběrem květiny, řekněte floristům nejvýstižnější vlastnosti vašich drahých maminek. Květinový pugét jim floristé uvážou doslova na míru!  

Poukaz nikdy neomrzí 

Pokud nechcete úplně kupovat zajíce v pytli, můžete mamince ke slavnostní kytici darovat poukaz na koupi knížekKnihy Dobrovský,  je-li vaše maminka vášnivý knihomol. Nechcete-li se trefit vedle ani s koupí domácích doplňků, vsaďte na poukázku do prodejny Orion, kde si vybere každá žena, která si ráda zvelebuje domácnost. Plánujete-li udělat radost šperkem, ale máte-li strach, že šlápnete vedle s barvou zlata nebo výběrem drahokamu, neváhejte využít nabídky prodejny Klenoty Aurum, která nabízí možnost nabití dárkové karty. Vysněný skvost, který ji bude zdobit, si může vybrat dle své libosti. 

Kabelka na každou příležitost nebo nepřehlédnutelný šperk. 

Naše maminky jsou také obdivuhodné ženy a měly by se jimi cítit každý den. Neměly by se odbývat a my bychom je měli hýčkat a dopřávat jim chvíli, kdy se mohou věnovat samy sobě. A co dotváří outftit každé ženy nejlépe? Přece kabelka, která nebude sloužit jen jako úložiště těch nejdůležitějších ženských maličkostí, ale i jako fešný módní doplněk. Nový rozměr looku každé ženy dodají také zlaté náušnice s barevnými kamínky. Dává-li vaše maminka přednost univerzálnějším náhrdelníkům, hodící se k tričku i k šatům, určitě bude uchvácena z elegantní varianty náhrdelníku s lístečkem

A čím plánujete letos potěšit vaše drahé ženy a maminky vy? Jaké dárky upřednostňujete? 

Sdílejte s námi!

V našich nabídkách a aplikaci OC Central Most se můžete inspirovat těmi nejnovějšími tipy a slevami. Buďte s námi stále!

Sdílejte s přáteli
Skip to content