Search
Generic filters

Potěšte kozorohy praktickými a účelnými dárky!

Kozorozi patří vedle býků a pann k zemským znamením. Považují se za praktické jedince, s nohama pevně na zemi. Proto ocení i dárky, které nejen potěší, ale také budou mít praktické využití. Pojďme se s týmem Centralu Most podívat, čím můžeme lednové oslavence potěšit!

Designové diáře pro správný time management 

Jak prosincoví, tak i lednoví kozorozi patří k nejvíce disciplinovaným jedincům, co se týče time managementu. Své pracovní úkoly se snaží plnit stoprocentně a včas. Pro jejich lepší orientaci jim ale můžete pořídit diář, díky nemuž bude jejich harmonogram zase více na jedničku. Pokud bude obsahovat třeba i motivační citáty nebo bude v designové vazbě ze dřeva a kůže, budete mít u obdarovaného body navíc. Starší členy rodiny, babičku nebo dědečka určitě potěšíte i motivačním kalendářem, který obsahuje lepící štítky, jež  se daří oblibě u nejednoho člena v rodině. 

Kozorozi milují nadčasovou módu 

Obě pohlaví tohoto znamení jsou téměř za každých okolností elegantně a vkusně oblečení. Je to tím, že dbají na umírněnost a konzervativní styl. Není to rozhodně tím, že by se jak muž, tak i žena v kozorohu báli experimentovat. Ale nemají tendenci k impulsivnímu nakupování prvoplánových kousků, které by vydržely pouze jednu sezónu. Jejich šetrný přístup k pořizování oblečení  je dán i tím, že nemají rádi marnotratnost. Potrpí si však na kvalitní kousky. Muži v kozorohu udělá radost vkusný pásek, kravata nebo elegantní šál. Ženu v kozorohu potěšíte kloboukem, oversized sakem nebo business kalhotami. Ač ženy v tomto znamení rády dávají na odiv, že jsou ženami, občas tu a tam růžky vystrčí a vycpávky v saku jim dodají na síle a ctižádosti. 

Šperk, který bude připomínat milované osoby 

Ač jsou muži i ženy v kozorohu občas popisováni jako jedinci, kteří emoce tolik neprojevují, můžeme vám zaručit, že upomínkové předměty nebo personifikované šperky vykouzlí úsměv nebo slzy dojetí nejednomu rohatcovi. Stejně jako v módě platí u těchto zrozenců, že nemají rádi kýčovité doplňky. O to více určitě potěšíte vaše milované například přívěškem se znamením kozoroha. Řídit se při výběru šperku můžete i drahokamem, který může obdarovanému pomoci v nabytí energie v oblastech, které považuje za důležité v jeho životě. A protože kozorozi občas propadají pesimismu, může potěšit ženu kozorožku náušnice s křemenem, chalcedonem a krystalem. Chalcedon zklidňuje mysl a pocity a pomáhá v období beznaděje, kdy může mít melancholicky laděný kozoroh tendenci k většímu pesimismu. Elegány kozorohy potěší manžetové knoflíčky, kde si můžete navolit gravír dle libosti. 

Pomohli jsme vám s výběrem narozeninového dárku pro vaše partnery, rodiče, nebo přátele? Sdílejte s námi, jaké další tipy ve svém repertoáru máte! 

Nepropásněte také novoroční slevy, jejichž aktualizaci můžete sledovat pravidelně i v klubové aplikaci OC Central Most

Sdílejte s přáteli
Skip to content