Search
Generic filters

Potěšte tatínky praktickými dárky

Potěšte tatínky praktickými dárky

Po březnovém Mezinárodním dni žen a prvomájovém polibku, kdy je hýčkání žen samozřejmostí, je tu konečně Den otců, který připadá na třetí červnovou neděli. Ač se může zdát výběr dárku pro muže opět jako oříšek, nemusíte zoufat. Tým Centralu za vás vybral několik praktických tipů na dárky, na které se rozhodně nikde prášit nebude. 

Vychytávky do kanceláře 

Pokud vaše hlava rodiny přece jen trávila a tráví většinu času v domácí kanceláři před počítačem, patrně ocení i kancelářské brýle GUNNAR Sheadog Onyx, které absorbují škodlivé modré světlo a eliminují nepříjemnou únavu očí. Tráví-li váš ochránce rodinného krbu pracovní čas na notebooku, který zároveň potřebuje udržet co nejvyšší výkon, ocení chladicí podložku Trust GXT 1125 Quno pro 17″. Na této podložce je navíc i odnímatelný stojan na mobilní telefon, tudíž můžete po celou dobu sledovat i případné hovory. S výběrem stojanu vám rád pomůže prodejní personál z prodejny Datart

Probuďte v něm gentlemana 

Stejně jako by měla mít každá dáma ve svém šatníku malé černé psaníčko a parfém, měla by vaše hlava rodiny vlastnit manžetové knoflíčky, které dodají i  formálnímu obleku elegantní ráz. 

Je-li váš protějšek zaneprázdněným manažerem, ocení vaši praktičnost, pokud ho překvapíte konferenčními deskami, které disponují několika praktickými přihrádkami, blokem, ale i poutkem na pero. 

Dárky pro muže, kteří „nic” nechtějí

Ale přece jen jsou pak šťastní, pokud v kosmetických zásobách naleznou příjemnou vůni. Yves Saint Laurent představuje verzi vůně Y v tmavém flakonu. Můžete se těšit na dřevité a kořeněné tóny, které ocení každý moderní a dravý muž. 

Že je péče o pleť u mužů jen přežitek? Zapomeňte na předsudky a hýčkejte si vaši hlavu rodiny. Pokud bude přeci jen proti péči protestovat, zapojte do kosmetického hýčkání i dcerky, které pleť tatínka budou tak hýčkat, že už si nebude přát nic jiného!

Pánská víkendová jízda na grilovačce nebo víkendový trip pod stanem?

Každý člen rodiny potřebuje zkrátka někdy uniknout z rutiny všedních dní, a stejně jako mají ženy své dívčí dny, mají i muži své dny. Je-li váš protějšek vášnivý lovec ryb, pořiďte mu rybářskou výbavu nebo mu dopřejte víkend v pivovaru s partou jeho přátel, se kterými se déle nesetkal. Máte-li doma vášnivého cestovatele a turistu, který se nebojí spaní pod širákem nebo stanem, můžete mu vlastnoručně vyrobit voucher na víkendovou pánskou jízdu. Nedisponuje-li vaše turistická výbava větším rodinným stanem, můžete mu jej rovnou i věnovat!

Uspořádejte setkání na grilovačce 

Léto přeje grilovacím a zahradním akcím a tento rok platí dvojnásob, že se budeme ještě více rádi setkávat. Chcete-li tatínkovi udělat opravdovou radost, uspořádejte mužskou akci, kam pozvete jeho blízké přátele. 

Voucher do knihkupectví nebo vinné království přímo doma

Máte-li doma vášnivého čtenáře, ale nejste si jisti, zda-li se správně trefíte do jeho sbírky žánrů, využijte vouchery, které knihkupectví Dobrovský nabízí. Pokud máte doma i požitkáře přes vína, pravděpodobně ocení, pokud si nápoje bude moci uskladnit přímo do domácí vinotéky, která je i skvělým designovým kouskem. 

Chytré nářadí pro domácí kutily 

Máte-li doma nadšeného domácího kutila, patrně jej potěšíte šroubovákem Mi x Wiha 8-in-1 Precision Screwdriver. Značka Xiaomi má ve svém portfoliu již dnes široké portfolio do chytré domácnosti a praktický a chytrý šroubovák ocení jistě každý, a to už jen díky tomu, že se dostane mnohdy i na obtížně přístupná místa. Jeho ergonomický design zajistí vašemu kutilovi pohodlí při práci. 

Věříme, že jste vás inspirovali a již nyní se těšíme, čím vaše hrdé hlavy rodiny potěšíte. 

Nezapomeňte sledovat naše nabídky, které pro vás neustále aktualizujeme v přehledné klubové aplikaci

Sdílejte s přáteli
Skip to content