Search
Generic filters

Překvapení každý den v adventních kalendářích

Asi si každý vybavíme dětství, kdy jsme v předvánočním období otevírali s natěšeností okénka v adventních kalendářích. Dopřát si prosincová překvapení můžete v každém věku. Dělat si radost patří ke každému dni! Tým Centralu Most se porozhlédl po aktuálních vánočních kolekcích a přináší vám tipy, kterými můžete potěšit sebe i vaše blízké!

Ty největší bestsellery v kosmetických kalendářích!

Pokud máte rádi změnu a neradi zůstáváte u jednoho produktu, patrně vy nebo vaši blízcí, ocení i kosmetické adventní kalendáře. V parfumerii Marionnaud se můžete například těšit na adventní kalendář Yves Saint Laurent, který vás překvapí miniaturkami vůní a ikonickými odstíny rtěnek. V prodejně Yves Rocher by si zároveň kosmetičtí nadšenci neměli nechat ujít adventní kalendář s nejoblíbenějšími produkty a také zimními limitovanými edicemi, které v prodejnách Yves Rocher mají každoročně doslova vymazlené! 

Vychutnejte si odpočinek každý den 

Dopřejte si každý den chvíli odpočinku s oblíbenou značkou Kneipp, k jejímuž sortimentu patří koupelové a masážní oleje. Těšit se můžete i na sprchové gely a krémy na ruce. K dostání je aromatický adventní kalendář v Benu lékárně.

Mlsání nemusí být jen sladké 

Pokud si přece jen hlídáte i před svátky kilogramy, ale zároveň se přistihnete, že vás tu a tam honí mlsná, nebo hledáte zdravý dárek pro vaše blízké, pak uspějete se zdravým adventním kalendářem obsahujícím mandle, pistácie, sušené ovoce a jiné, zdraví prospívající pochutiny. S výběrem dalších zdravých dárků vám opět ochotně poradí odborný personál z Benu lékárny. 

Použijte vlastní kreativitu 

Chcete-li vaše nejbližší příjemně překvapit personifikovaným kalendářem obsahujícím jejich nejoblíbenější lahůdky, kosmetiku a jiné tajné dárečky, můžete se pustit do výroby vlastního. Nebo můžete využít přebytečný materiál jako je papír, skleničky nebo balící papír, čímž pomůžete recyklovat nevyužitý materiál. 

Jaké adventní kalendáře máte rádi vy? Tvoříte své vlastní domácí?

Sdílejte s přáteli
Skip to content