Search
Generic filters

Příběh našeho food courtu

Každá jídelní zóna v našem novém food courtu je inspirována specifickým místem v horách. Tím jsme dosáhli různorodosti designu, která zrcadlí rozmanitost přírody, v současně jednotném přírodním motivu. A v jakých přírodních zákoutích u nás můžete posedět?

ZELENÉ PANORAMA

palmy

Výhled do přírody, pohled na krajinu a do zeleně? Za těmito krásami již nemusíte jedině vyšplhat na Hněvín nebo Bořeň. U nás se vám během každého oběda naskýtá uklidňující výhled do zeleně, takže si v klidu, soukromí a za každého počasí můžete vychutnat oběd stejně jako piknik v přírodě.

CESTA SLATÍ

Food court

Údolí potoků, jezírek a zejména krušnohorská příroda poodkrývá rašeliniště, která lákají nejen vzácné druhy rostlin a živočichů, ale i všechny milovníky přírody. Doporučujeme navštívit takovou naučnou stezku a užít si procházku po povalových chodnících. Milovníky jídla a přírody zároveň zveme k nám. Usaďte se na barové židli a užijte si pohodu u šálku kávy a dezertu.

HORSKÁ CHATA

horská chata

Rozpálený krb, dobrá kniha, pohoda a šálek horkého čaje… Už se vidíte na horské chatě, kde si užíváte krásné zimní večery? Klidnou atmosféru a pohodlí, které nabízí snad jedině klasický ušák, si můžete kdykoliv vychutnat v naší „Horské chatě“, které z jedné strany dominuje knihovna a z druhé krásná zeleň.

BŘEH POTOKA

food court

V lese často neslyšíte nic jiného než šumění potoka a zpěv ptáků. A právě v hlubokých lesích, kde vyvěrá studánka, pramen i bystřina, jsme se inspirovali při přípravě naší klidné zóny, kde se můžete nejen zasnít, ale i pohodlně občerstvit.

BORŮVKOVÝ HÁJ

bobule

Chodili jste jako děti na borůvky a nasbírali jste většinou víc do pusy než do bandasky? Stalo se vám někdy, že jste o vlastní bandasku zakopli a všechny borůvky se vám rozsypaly? Mívali jste od borůvek obarvené tváře jako indiáni? … Nejen pro vaše děti jsme v našem food courtu vytvořili malý ráj s názvem „Borůvkový háj“. Děti si tu vyhrají, vy je můžete pohodlně sledovat od stolů, které naši novou hrací zónu lemují, a můžete zavzpomínat, jak jste nejen jako malé děti s celou rodinou „chodili na borůvky“.

MECHOVÝ PŘÍSTŘEŠEK

břeh potoka

V lese s radostí objevujeme husté mechové koberce, které jsou nejen pastvou pro oči, ale po kterých se příjemně prochází a dokonce se na nich i pohodlně leží. Stejně příjemně a útulně se budete cítit v našem „Mechovém přístřešku“, který díky zavěšeným květinám poskytuje pohodlné posezení v naprostém soukromí.

VLČÍ JÁMA & UHELNÉ STOLY

Těžba bezesporu patří k našemu regionu a má silnou historii v celých Krušných horách, kde se doloval i cín. Právě po těžbě cínu na Blatenském vrchu se v Krušných horách dochovala velká propast, v jejíž skalních stěnách jsou dodnes rozpoznatelné zbytky starých štol. Tomuto místu, dokladu o historické těžbě cínových rud, se říká Vlčí jámy.

Těžba hnědého uhlí nesmírně ovlivnila historii celého našeho města i nás všech. Jsme vděční, že se dnes na mnoha rekultivovaných územích prohání mufloni a okolí města se během několika desítek let zazelenalo. Jako připomínku historie našeho regionu a v úctě k zaniklým a těžbou zasaženým místům jsme dvě jídelní zóny věnovali právě těžbě.

Řekněte to svým přátelům

Nabídky

Obchody

Skip to content