Search
Generic filters

Psaníčka a teddy bear kabelky. Nebojte se výrazných prvků!

Psaníčka a teddy bear kabelky. Nebojte se výrazných prvků!

Vánoční svátky by neměly být primárně o nadělování darů, ale o svátcích radosti a pohody. Ano, lehce se nám to řekne, když v předvánoční dny marně přemýšlíme o tom, čím koho obdarovat. OC Central Most pro vás vymyslel tipy, které pomohou odstranit nepříjemný chaos v adventních dnech. Elektro dárky nebo knižní dárky budou vždy příjemnou variantou, tápete-li si s výběrem!

Psaníčka nejen na ples

Pokud máte ve své sbírce kabelek i psaníčka, nečekejte na slavnostní příležitost. Psaníčka už dnes nepatří jen na oslavy a plesy, ale můžete je využít i na krátkou schůzku v kavárně, rande s protějškem nebo procházku městem. Výhodou malých kabelek ve  velikosti větší peněženky je jejich skladnost. Do psaníček se vám rovněž vejdou ty nejnutnější věci, které poté nemusíte pracně hledat jako ve velké kabelce. 

Nebojte se odvázat v barvách 

Barevná kabelka jako jeden z elementů denního outfitu, je ideálním krokem pro ty, které se přece jen ještě bojí vyjít ze své komfortní zóny a nechtějí příliš výrazně rozbít celkový dojem. Pokud chcete začít s barvami, ale nevíte jak, můžete volit o to více výraznější odstíny a tvary kabelek, které perfektně zalichotí vašemu dennímu looku. 

Pokud už jste v nošení barev pokročilou profesionálkou, vyzkoušejte kombinace, díky kterým budete za každých okolností k nepřehlédnutí. Dejte šanci kombinacím žluté se zlatou nebo zelené s růžovou. S péřovými kousky budete také nepřédnutelná. 

Plyšové vzory nejen pro nejmenší 

Již nějakou tu zimní sezónu zastávají čestné místo v šatnících i dámské teddy bear kabáty. Nejen, že jsou příjemně hřejivé, ale staly se nad očekávání i oblíbeným módním kouskem. Pokud se zatím necítíte na tento typ kabátu, oddejte se roztomilosti a pořiďte si plyšovou kabelku nebo batoh. Medvídkovské doplňky mají tu výhodou, že navíc zjemní tvrdé prvky outfitu. Ať už rády nosíte koženkové kalhoty nebo stylové tepláky, vytvoříte díky hebkým doplňkům příjemný outfit jak na procházku do města, tak i na krátký nákup. 

Jaký typ kabelky preferujete vy? Zůstáváte u osvědčené černé klasiky? Nebo jste otevřené i neobvyklým tvarům a provedením? 

Tápete ještě s výběrem dárků?  Neváhejte sledovat naše lákavé nabídky. Vaše dárky si můžete rovněž nechat zabalit u nás v Centralu. Více informací zde.  

Sdílejte s přáteli
Skip to content