Search
Generic filters

Rande v době covidové

Období pandemie nás omezilo v tom, kde a s kým se setkávat. A to neplatí jen u našich blízkých a přátel, ale i v tom, jak trávit randění. Pokud máte rande teprve před sebou nebo se chystáte na další, můžeme vám alespoň pomoci v tom, jak si nejlépe setkání užít. Central Most nezapomněl ani na zadané páry a zatím nezadané singles jedince, kteří si mohou svá soužití zpestřit nebo jít štěstí ještě o něco více naproti. 

Zn. kam jít, když je všude zavřeno? 

Pokud jde o první nebo další rande v pořadí, ale vy se necítíte ještě na návštěvu vašeho protějšku, volte nejlépe neutrální prostředí. V aktuálních možnostech je horší tato prostředí vybírat, ale přesto můžete rande pojmout i jako takovou procházku, která je navíc zdraví prospěšná. Aby pánové nešli přece jen s prázdnou, mohou využít služeb květinářství Floristik Art. Navíc, pokud víte, že je dáma milovník kávový labužník, můžete ji občastnit chutnou kávou z Paneria Paul, (které má i nyní dovážkovou službu), kde ji můžete navíc potěšit něčím na zub. 

Milovníci čajů mohou naaranžovat ve svých domovech čajovnu

Jste-li čajoví labužníci a vaším oblíbeným lokálem je čajovna, která je díky své uklidňující atmosféře oblíbeným místem nejen na rozjímání nad čajem, můžete si na setkání doma pohrát s dekoracemi a vytvořit si relaxační koutek i ve vašem obýváku. 

Nechceš se mnou jít do kina? 

Kino jako lokalita pro první nebo opakované rande nikdy nevyjde z trendu. Ať už volíte jakýkoliv žánr filmu, je jisté, k uvolnění počáteční nervozity a prolomení počáteční nejistoty o čem mluvit, slouží téma filmu dobře. Patříte-li opravdu k velkým filmovým fanouškům, rozhodně nerezignujte na aktuální uzavření kin. Můžete využít promítací plátno, které vám filmovou atmosféru umocní ještě lépe. 

Lounge bar atmosféra u vás doma 

Pokud nejste zrovna příznivci seznamek, ale preferujte-li osobnější a bezprostřední kontakt, pak byly právě kluby a diskotéky jedny z podniků, kde jste měli šanci se seznámit nebo se alespoň rozptýlit a nějaký ten fešný protějšek si vyhlídnout. Chybí-li vám alespoň trochu párty atmosféra, můžete ji vnést alespoň do svého domova. Nemusí jít zrovna o technopárty roku. To by vám ani vaši sousedi nepoděkovali. Tento nápad rozhodně ocení ženy, které promění svou teplákovou garderobu za tu více sexy, která je už přes rok odložena ve skříni. 

Herní večer u deskovek 

Pro ty, co mají rádi přirozenou zábavu a rádi soutěží, bude turnaj v deskových hrách vítanou volbou pro strávené rande (i po několika letech). Nemusíte se navíc bát chvilek ticha, ale naopak příjemného napětí, pokud jde o soutěž. Obáváte-li se vědomostních deskovek, můžete sáhnout po tématičtějších deskovkách a rovnou je spojit s gastro zážitkem jako je např. fondue, nebo společné pečení chleba, který si dáte za odměnu další den na snídani. Máte-li detektivní potenciál, můžete se podílet také na řešení případu

Ani dlouholeté páry by neměly zabřednout v rutinních večerech u televize, ale čas co nejvíce proaktivně trávit. Příjemným zpestřením mohou být jak pexesa s lechtivou tématikou nebo napínavé deskové hry, kde o sobě vzájemně můžete zjistit i něco více, pokud současná pandemie vnesla více stereotypu do vašich domácností. 

Na dvě deci

Do oblíbených vináren a kaváren sice nemůžeme, ale sklenku kvalitního vína si můžeme dopřát. Nemusí jít zrovna o romantickou večeři, ale třeba i spontánní víkendový oběd. Ochotný personál z prodejny Vineco vám rád poradí, jak můžete jednotlivá vína kombinovat s pokrmy, aby pro vás byl pokrm vrcholným požitkem. Plánujete-li se večer více odvázat, spojte konzumaci vína se zábavnou deskovou hrou, která vám zaručí nekonečný proud zábavy. 

Jak navazujete vztahy a randíte v době covidové? Sdílejte s námi, jak jste během pandemie nejvíce ohromili váš protějšek! 

Nezapomeňte sledovat naše lákavé nabídky a přehlednou aplikaci OC Central Most, ve které jsou informace o dění ve vašem oblíbeném obchodním centru pravidelně aktualizovány.

Řekněte to svým přátelům

Nabídky

Obchody

Skip to content