Search
Generic filters

S pečujícími vlasovými octy nezůstanou vaše vlasy na ocet!

Péče o vlasy už není jen o šamponu a balzámu. V péči o ně máme na výběr z nespočet typů kosmetických přípravků. Do rutinní péče můžeme už dávno zařadit i produkty na olejové bázi, které pečují zejména o konečky, které jsou rovněž namáhány. Ale co takhle rozšířit pečující produkty i o octy? Věřte, že na ocet rozhodně nezůstanete!

Na lesk vlasů jedině maliny! 

 

I v zimním období, kdy nás trápí vysušené vlasy bez lesku je nutné věnovat péči stejnou pozornost jako v letních měsících. Vaše vlasy i pokožku zregeneruje přímo šampon a kondicionér, obsahující agávový olej, který je také známý jako pouštní zlato. Oba dva vlasové přípravky obnovují vlasové vlákno, vlas čistí a v agresivnějších mrazech se stanou vaše vlasy více odolnějšími. Malinový ocet naneste na vlasy před posledním oplachováním umytých vlasů, můžete i nechat pár minut působit. Poté opláchněte. V prodejně Yves Rocher naleznete kombinaci maliny s osvěžující mátou ve sprchovém gelu a tělovém mléku. 

 

Agáve vyčistí královsky vlasovou pokožku

 

Péče o vlasy není jen o nanesení šamponu a jeho namydlení. Do správné péče by měla být zahrnuta i péče o vlasovou pokožku, což má značný vliv na výsledný look. Agávový ocet s extraktem kopřivy přidejte do vaší rutiny jednou týdně po každém umytí šamponem. Ocet vmasírujte do vlasové pokožky a rozprostřete po celé délce vlasů. Po pár minutách opláchněte vlasy vodou tak, aby produkt nezůstal ve vlasech. Vlasová maska s agáve s přídavkem kopřivy skvěle zafunguje, pokud je vlasová pokožka více náchylnější k větší produkci mazu. Čisticí masku stačí použít jednou týdně po dobu 5 minut, pokud vaše vlasy vyžadují, použijte i dvakrát týdně. Vlasy by měly být před nanesením navlhčeny teplou vodou. Masku aplikujte na vlasovou pokožku. Po 5 minutách začnou účinné látky fungovat. 

 

Spolehlivý pomocník v detoxikaci – moringa 

 

Vaše vlasy i pokožka jsou vystaveny denně škodlivým okolním vlivům jako je smog z okolí a výfukových plynů. Sestavte si kompletní moringovou řadu, která vám pomůže v detoxikaci z detoxikačního micelárního šamponu. Při umývání nezapomeňte opět na masáž vlasové pokožky, kterou umývejte krouživými pohyby prstů, ne však drsně. Ochranný kondicionér jako další krok usnadní rozčesávání a zanechá vlasy zářivé a hebké. Detoxikační ocet nanášejte opět před posledním umytím, klidně i do celých délek vlasů a nechte i klidně 5 minut působit. 

 

Přišli jste na tajemství účinků vlasových octů? Jaký je váš největší favorit? Sledujte další tipy na našem blogu  a neváhejte se registrovat i v našem klubu, kde budete mít veškeré nabídky pod kontrolou! 

Sdílejte s přáteli
Skip to content