Search
Generic filters

Šik na dovolené s minimem produktů

Šik na dovolené s minimem produktů

Čeká vás po delší době dovolená a vy jako vždy řešíte obsah kosmetické taštičky? Pravda, celou koupelnu si s sebou určitě nevezmete, ale důležité je zkrátka vše!  Minimalizovat obsah vaší hygienické etue se vám může podařit, pokud vsadíte na minimalistická balení a multifunkční produkty, po kterých se dámská část týmu Central Most pečlivě poohlédla, aby balení kufrů bylo klidnější. 

Cestovní set lahviček na vaše kosmetické produkty

Ať už cestujete s menším palubním zavazadlem nebo větším kufrem, zvažte, zda-li se nevyplatí některé vaše produkty nadávkovat do lahviček a kompaktních nádobek, které nezaberou zdaleka tolik místa jako běžně používané produkty. Také je praktické si zjistit, co vše budou mít ubytovací zařízení, kde budete v době dovolené, k dispozici. Apartmány v hotelech nebo penzionech jsou již dnes vybavené i fény, sprchový gel a šampon jsou již dnes na pokoji také samozřejmostí. Pokud s sebou přece jen chcete vzít speciální péči na vlasy, můžete využít právě těchto setů, které vám zaberou jen zlomek místa. 

Miniaturní balení vašich oblíbenců 

Snad každý kosmetický produkt má dnes již svou miniaturu, ať už proto, že výrobci myslí na dámské kabelky, do kterých by se mělo vejít vše, ale i na cestovatele, kteří chtějí ušetřit místa v zavazadle. Pokud si máte přát kosmetiku jako dárek, dejte si při této příležitosti do wish listu i miniaturní kolekce, které budou velmi praktickým dárkem, rozhodnete-li se cestovat. I pleťové masky dnes můžete pohodlně vyskládat mezi oblečení, díky jejich minimalistickému plátýnkovému balení. Využívejte i miniaturní balení z parfémovaných sad. Pokud máte lahvičku menšího balení vypotřebovanou, jednoduše do ni jen parfém z originálního balení doplňte. 

Hydratovat a ochraňovat před sluncem – péče při každé dovolené 

Pokud trávíte dovolenou u moře nebo u chlorovaného bazénu, v obojím případě jsou důležité produkty, které budou vaši pokožku a pleť chránit před sluncem a navíc pokožku hydratovat. Vaši pleť dokonale napumpuje hydratační řada Marionnaud Skin Systéme Hydrate. Díky jeho složení, které v sobě skrývá vodu ze švýcarských ledovců a extrakt z divoké macešky, bude vaše pleť navíc projasněná a zdravě vypadající. Na vyčištěnou pleť můžete poté použít i hydratační fluid, stejně jako předchozí krém, z řady Skin Systéme Hydrate. Ve vaší kosmetické výbavě by měly zastávat místo i přípravky na opalování, které lze rovněž zakoupit v miniaturní podobě, pokud necestujete zrovna s rodinou, kde je spotřeba opalovacích produktů vyšší. Pokožce byste měli věnovat péči i po opalování, a to díky fluidu, který se postará o zklidnění pokožky a eliminuje nežádoucí zarudnutí. 

Chvála víceúčelných pomocníků 

Snad každá žena má několik paletek očních stínů, nebo různorodých odstínů červených rtěnek od korálových až po matné. Největší dilema představuje, pokud si máme vybrat ty produkty, které opravdu potřebujeme, protože na večerní procházku se přece hodí více jiný odstín očních stínů a make-upu. Pokud jste ještě neokusily, pořiďte si produkty, které vám splní více služeb, jako například tvářenka a rtěnka 2v1 od Alverde, kterou najdete ve vaší oblíbené DM drogerii. Nebo si také můžete vystačit se rtěnkou, se kterou můžete vytvořit oční stíny a tvářenku a dokonalé rty navíc k tomu. 

Bez jakého kosmetického přípravku nedáte na dovolené ani ránu? Jaké kosmetické vychytávky máte vy? Sdílejte s námi! 

Nezapomeňte sledovat naše nabídky a klubovou aplikaci, ve které naleznete kompletní informace o dění ve vašem oblíbeném Centralu. 

Sdílejte s přáteli
Skip to content