Search
Generic filters

Snídaně nebo pozdní brunch ve vaflovém podání

Je pro vás snídaně startem, bez kterého si nový začátek nového dne nedokážete představit? Ať už jste fanoušky slaných nebo sladkých snídaní, v Caffè Centro si můžete vybrat nejen z těchto variant snídaní nebo pozdního brunche. Zpříjemnit si můžete i odpolední siestu, přepadnou-li vás pochmurné dny, které si budete chtít vynahradit sladkým momentem.

Vafle na sladký i slaný způsob

Stejně jako oblíbené palačinky, jsou rovněž vafle oblíbenou pochoutkou, které se stále těší oblibě. V Caffé Centro jsou podávány ve sladké i slané variantě s lososem, oblíbeným avokádem nebo s bylinkovým freshem. Nejoblíbenějšími sladkými variacemi vafle s nutellou a banánem. Výtečný zážitek vám přinese i spojení jahod se zakysanou smetanou nebo lesním ovocem s vanilkovou espumou. Kombinovat chutě můžete dle vaší libosti a bát se nemusí ani ti, kteří si hlídají linii a kalorie. 

Prvotřídní káva Julius Meinl

Jste-li kávovými gurmány a zároveň byste si přáli více zasvětit do tajů pěstování kávovníků, jste opět na dobré cestě navštívit příjemnou kavárnu Caffé Centro.  Těšit se můžete na prvotřídní kávu Julius Meinl, který v kavárenském světě představuje prvotřídní kvalitu a jedinečný zážitek

Vitamínová bomba v podzimních dnech 

Nejen, že si můžete dopřát snídaňové menu, ale i povzbuzující fresh nebo smoothie. Čerstvé šťávy z pomerančů, grapefruitů nebo jablek se postarají o začátek vašeho dne, ale také dodají vašemu zdraví potřebnou dávku všech vitamínů, které jsou obzvláště v aktuálním chladnějším období důležité. 

Navštívili jste Caffé Centro a máte oblíbeného favorita mezi zákusky? Pokud ne, určitě si dopřejte sladkou zastávku mezi povánočními nákupy

Sdílejte s přáteli
Skip to content