Search
Generic filters

Vlasy sluncem políbené jako od moře

Vlasy sluncem políbené jako od moře

Ať už je léto, nebo zima, prosvětlené pramínky a plážové vlny nevyjdou v žádné období z módy. Letní look plážové princezny si můžete udržovat i v nadcházejících podzimních měsících. Tým Centralu Most se podíval na zoubek beauty produktům, které vám zajistí co nejpřirozenější summer look.

Ombré jako přirozená technika zesvětlení 

Technika ombré už se několik let drží mezi nadčasovou stálicí. Už dávno totiž není dogmatem, abyste byla pouze brunetkou, pokud nechcete jít rovnou extrému a stát se blondýnou. Ombré je vhodné pokud si přejete barvu vlasů pouze přirozeně prosvětlit a propůjčit vaší hřívě ten správný plážový vzhled. 

Nebojte se ani balayage. Přizpůsobí se každé z vás!

Technika balayage je ještě o něco šetrnější k vaší hřívě, navíc vypadá tak přirozeně, že vám bude od první chvíle odstín sedět, jako kdyby byl váš. Metoda se totiž dokonale umí přizpůsobit tvaru obličeje, střihu a délce vlasů. 

Vlasové vlny à la vstala a šla 

Vlasové vlny ve stylu nedbalé elegance vypadají na fotografiích dobře a zdá se, že ani nevyžadují tolik péče. Je faktem, že na dovolené nemáme tolik tendenci tolik vlasovou péči řešit. Pokud rády střídáte rovný účes s vlnitým, přibalte s sebou určitě žehličku na vlasy. Před fénováním a žehlením vlasů dbejte i na správné stylingové produkty, které vaše vlasy ochrání před teplem. Požadované vlny pomocí žehličky vytvoříte snadno. Prameny vlasů zamotáte do copánku a vlasy poté přežehlíte. Poté copy rozpleťte. Plážové vlny jsou vytvořeny za pár minut. 

Plážové vlny na noc, bez natáček 

Lákají-li vás vlny, ale nechce se vám spát s natáčkami, máme pro vás další tip. Před spaním naneste na vlasy stylingový krém nebo vlasové mléko. Poté vlasy stočte do dvou volných drdolů a pojistěte je hedvábnými gumičkami. Soustřeďte se opravdu na použití šetrných vlasových doplňků, abyste zabránily poškození nebo zlámání vlasů. Ráno už jen stačí drdoly rozdělat z gumiček, vlasy opatrně rozčesat prsty a zafixovat texturovacím sprejem, aby vaše vlny vydržely co nejdéle. 

Líbí se vám prosvětlený a rozevlátý beach look? Neváhejte nás sledovat, společně s novinkami a klubovou aplikací, ve které můžete mít přehledné novinky pod kontrolou. 

Sdílejte s přáteli
Skip to content