Search
Generic filters

Vyfikněte se i při cvičení!

Vyfikněte se i při cvičení!

Jaro a léto přejí venkovním sportovním aktivitám více než jakákoliv jiná roční období. Když už přece jen máme takovou možnost se naplno věnovat všem aktivitám, pořiďme si i takový sportovní outfit, do kterého se nám bude chtít za každých okolností!

Při běhu nebo na in-linech buďte nepřehlédnutelné 

Barevná terapie tady zkrátka působí. Nemusíte se proměnit v neonkovou královnu, ale sem tam nějaký ten barevnější sportovní doplněk mít můžete. Pokud se přece jen bojíte odvázat, pořiďte si barevnou čelenku na vlasy, sportovní legíny s výraznějším prvkem nebo nepřehlédnutelnou ledvinku, kterou využijete hlavně při bruslení na in-linech. 

Že šaty a sukně  do sportu nepatří? 

Pokud jste těmi typy žen, které bez šatů a sukní nedají ani ránu a kalhoty jim jsou cizí, patrně vás potěšíme. Milujete-li inline brusle, můžete bez výčitek zvolit i sportovní šaty, které jsou navíc i pohodlné a navíc jsou vyrobeny z pružnéno a rychleschnoucího materiálu. Ať už se proháníte za míčkem na kurtu, nebo jste nadšenkyněmi běhu, potěší vás i pohodlná sukně, která zajistí sucho a pohodlí i při vyšší zátěži. 

Výrazná obuv na běh i běžné nošení? 

Jako v bačkůrkách se budete cítit v obuvi značky Nike – Renew Ride 2. Díky nim budete za hvězdu na běžecké stezce, ale plánujete-li sportovní obuv zařadit do vašeho denního sportovně laděného outfitu, nepochybíte ani tak. Adidas Pulseboost vám zase poskytnou stabilitu i při denním pobíhání po městě. 

Sportovní tašky pro princezny 

Když už máte vyladěný sportovní outfit, myslete i na doplňky jako například zavazadla, ve kterých si sportovní náčiní přenášíte. V růžové sportovní tašce značky Reebok máte navíc dostatek úložného prostoru, do kterého můžete uložit i drobnosti. Nosit ji můžete v ruce nebo na rameni. 

Při výběru sportovní podprsenky dbejte i na výběr materiálu

Pokud vás omrzely sportovní trička a topy, můžete vaši sportovní garderobu obohatit o sportovní podprsenku, která je pohodlnou volbou při jakékoliv sportovní disciplíně a navíc, nachytáte i více bronzu. Při jejím výběru byste však měly dát pozor na výběr materiálu a zpracování. Podprsenka, ať vám jakkoliv sedí ke zbytku sportovního oblečení, by měla zajišťovat podporu, neměla by nepříjemně svírat hruď a zařezávat se. Důležitým aspektem je i prodyšnost materiálu, protože ta odvádí ven veškerou vlhkost a umožňuje větší cirkulaci vzduchu. Na kůži byste neměly cítit ani žádná podráždění. Před tím, než si sportovní podprsenku pořídíte, byste měly její funkčnost otestovat. Pokud poskytuje oporu při skákání, běhu, nebo při předklonu, našly jste, dámy, tu správnou. Neměli bychom zapomenout zmínit, že sportovní podprsenka by měla sedět těsněji než klasická podprsenka. Sportovní podprsenka totiž také časem, jako normální podprsenka, povolí. S výběrem vhodného outfitu vám rádi poradí i profíci z prodejny Intersport. 

A jaké sportovní kousky jste si za poslední dobu oblíbili vy? Podělte se s námi o vaše sportovní tipy a aktivitami, které provozujete v létě. 

Neváhejte sledovat naše lákavé letní nabídky v přehledné klubové aplikaci

Sdílejte s přáteli
Skip to content