Search
Generic filters

Vyzrajte na aprílové počasí!

Dělá si z vás aprílové počasí srandu? Se slušivými kabáty a bundami se nenecháte nachytat! Nebudeme si rozhodně nalhávat, že zima v tomto roce byla opravdu vydatná a letošní aprílové počasí se pohybuje z teplejších jarních dní do těch, kdy se opět zahalujeme do huňatých neforemných kožíšků. Central Most se porozhlédl po letošních novinkách a připravil tipy, kterými můžete na nevyzpytatelné počasí vyzrát. 

Kabáty zazimujte a přivítejte jaro slušivým trenčkotem!

Možná jsme se poslední březnový týden chystali na to, jak huňaté kabáty schováme na příští zimní období. I tak neváhejte a udělejte si jarní detox šatníku. Pokud se přece jen obáváte proměnlivého počasí, které může slibovat i sníh, ponechejte si univerzálnější kabát, který se bude hodit pro více příležitostí. 

Významné místo zaujaly trenčkoty, které se do sychravějších dní hodí skvěle a lichotí každé ženě. V jejich nošení nejste navíc svázány žádnými pravidly. Můžete je nosit jak rozepnuté, tak i svázané. Můžete si pořídit univerzální béžový, který skvěle zkombinujete s více outfity, nebo ve žluté semišové variantě, která jarní atmosféru jen podtrhne. 

Potrpíte-li si trošku na extravaganci a chcete-li rozbít aprílovou propršenou šeď, vsaďte na holografické motivy

Věrná motorkářská bunda

Nejvděčnějším a také jedním z nejslušivějších kousků je motorkářská koženková bunda, označovaná i jako křivák. Nespornou výhodou je, že ji můžete zkombinovat téměř s každým outfitem, ať už jste milovnice šatů nebo kalhot. A neotálejte ani pokud máte v šatníku šaty s květinovými vzory, které budou příjemným kontrastem ke křiváku. V zimě bundu můžete vrstvit pod zimní kabát nebo vestu. 

Koženkovou motorkářskou  bundu na denní nošení můžete kombinovat se zvířecími motivy nebo jednobarevným tričkem s potiskem, pokud chcete rozbít šeď běžného dne a trošku více se vyjádřit. 

Čeká-li vás důležitá schůzka, ani zde se bundičky nezříkejte. V tomto případě zvolte bílou košili nebo halenku v něžných ženských tónech. Sexy look znásobí i jednobarevný rolákkrajkovým lemem nebo postranními perličkami na rukávech

Bundičky, pod které můžete vrstvit 

Ani krátké bundičky, pokud máte vyhlídku příznivějších teplot a alespoň o něco teplejšího počasí, nejsou zapovězené. Základem úspěchu je správné vrstvení jednotlivých materiálů a barev. Pokud tuto hru zvládnete, bude váš outfit nepřehlédnutelným. Pokud volíte kratší bundu, můžete se obléci i do objemnějšího svetru, který vás ochrání před případným, ne však rapidním ochlazením. Univerzálním parťákem do chladnějšího počasí je i prošívaná bunda, která je díky teplejší výplni a elegantnějšímu vzhledu slušivým doplňkem k džínům a kotníkovým kozačkám. 

Pláštěnky nepatří jen do lesa

Když se vás zeptáme, kdy jste na sobě měli pláštěnku, pravděpodobně zapátráte do dětství a na dětské tábory, kde byla jednou z povinných výbav. I pršiplášť se však může stát zpestřením vašeho šatníku k džínům jako doplněk do zamračeného aprílového dne, pokud si zrovna nemáte v plánu přibalit s sebou do kabelky deštník. Navíc, při větrném počasí je opravdu kumšt, abyste na ulici s deštníkem nebojovali. 

Nevzdávejte se pestrých motivů, i když počasí nepřeje

Možná jste si připravili na další den outfit, který zahrnuje i pestré jarní kalhoty, ale překvapilo vás ráno deštivé počasí. Určitě je neodkládejte. Stačí vám polokozačky, ať už s podpatkem nebo bez něj. Ke kalhotům můžete zvolit buď lehčí kabát nebo pohodlnou vestu, kterou navrstvíte na svetřík. 

Nesmrtelný denim 

Pokud jste do této doby spíše nosily tmavější džíny, nebojte se je na chvíli odložit a nahradit je světlejší džínovinou, klidně i tou sepranější variantou. Asi každá žena a dívka se shodne, že džíska, jak se přezdívá džínové bundě je stejně jako motorkářský křivák must have našich šatníků. I tady pro vás máme dobré zprávy, pokud vás přepadne chladnější počasí, protože vrstvit můžete pod džísku jedna báseň. Sbohem tedy nedávejte ještě huňatějším svetříkům, které můžete obléci jak pod koženkovou bundu, tak pod džínovou krasavici

Tu můžete nechat rozepnutou. Jsou-li vašimi oblíbenci delší propínací svetříky, ani tady si denimovou bundu nemusíte zakazovat. 

Blejzry na schůzku nebo na procházku do parku 

Nepostradatelný společníkem šatníku každé ženy by měl být blejzr. A pozor, už dávno neplatí, že musíte mít před sebou nutně formální událost a musí být slonovinově zbarvený, protože je stejně tak kombinovatelný, jako všechny předešlé prvky. Pokud volíte blejzr do práce, dodá vám na serióznosti, ale i na běžný smart casual day se skvěle hodí k džínům a lodičkám. Chcete-li přidat více na formálnosti, volte pak cigaretové kalhoty a bílou košili

Chystáte-li se na vycházku do městského parku a počasí slibuje slunečnou oblohu, podtrhnete outfit pastelovými odstíny

 

Věříme, že jsme vám přinesli inspiraci. A jakého oblíbence máte vy? Neváhejte s námi sdílet. Sledujte naše nabídky a registrujte se v našem Central klubu, kde budete mít o nejnovějších trendech a slevách přehled. 

Řekněte to svým přátelům

Nabídky

Obchody

Skip to content