Search
Generic filters

Za vším hledej ženu!

Po Valentýnu, svátku zamilovaných, který tu byl v předešlém měsíci, tu máme 8. březen, kdy se slaví Mezinárodní den žen. Možná nejste všichni fanoušci únorového svátku, ale pokud chcete přece jen potěšit vaší drahou polovičku nebo milované ženy kolem vás, máte právě jedinečnou příležitost, jak udělat radost a připomenout jim, co pro vás znamená jejich každodenní starost a péče. 

Není škoda dne, který oslavuje ženu 

Pro některé z nás může být Mezinárodní den žen svátkem, který je spíše přežitkem z dob minulých a je spojen s rudým karafiátem. Jeho vznik je spojen ale historicky s uplatňováním volebních práv a emancipací, o kterou ženy dlouhá léta bojovaly. A protože jsme již přes rok spíše v domácím prostředí, kdy na naše maminky, babičky, sestry, kamarádky a jiné klíčové ženy našeho života spadly navíc další povinnosti s obstaráváním výuky a zajišťování tepla domácností, o to více je potěší jakákoliv pozornost. Central Most vám přináší tipy, kterými rozhodně milované ženy nezarmoutíte a vězte, že nezůstane jen u karafiátů

Ukažte, že jste na ně pyšné

Napovíme vám. Ženy o sobě totiž neustále pochybují. I v tom, co zvládají s grácií.

Proto si zaslouží, aby věděly, v čem všem si jich vážíte, i když každý den není posvícení. Kromě oblíbené květiny, která udělá radost za každých okolností, můžete vybrat životní okamžik zvěčněný na fotografii, kde jste na vaší superwoman hrdí, ať už jste zachytili vaší maminku při domácích a pracovních činnostech, nebo jste mohli být svědky důležitého úspěchu vaší kamarádky. Může to být třeba fotokniha s takto zvěčněnými okamžiky, kterou si můžete sestavit i online, fotoobraz nebo originální fotosamolepky. Fantazii se mezi nekladou. Zvěčněné okamžiky, které mohly už být zapomenuty, si můžete alespoň vzájemně připomenout. 

Elektrospotřebiče, které ušetří čas a poskytují péči

Nemusíte mít robotickou domácnost, ale určitě se shodneme, že některé činnosti, které zvládnou električtí pomocníci, ušetří čas nejednomu z nás. A přece nechceme, aby naše křehká stvoření pracovaly od nevidím do nevidím. Častým home officem a přítomností ratolestí v domácnostech se více uklízí. Proto je efektivním pomocníkem, pokud i například čekáte nečekanou návštěvu, robotický vysavač, kde si můžete volit jednotlivé režimy, dle požadavků na úklid a ovládat jej můžete rovnou ze svého telefonu. Navíc se přizpůsobí typu podlahy a pokud nestíháte ani vytřít, nabízí i tuto ocenitelnou superfunkci. Díky 360° laserovým senzorům se skvěle orientuje v prostoru, tedy nezapomene na žádnou neuklizenou plochu a ví zkrátka, kam se vydat. Polovinu úklidu, si dámy prosím, můžete odškrtnout!

 A pro pány máme navíc skvělý tip, pokud chtějí ženám dopřát zkrášlující pleťové procedury. Jelikož je doba covidová nepřejícná jak v nošení pokrývek úst, tak i v uzavření kosmetických salonů, kde se mohly v pohodlí vaše ženy podrobovat různým kosmetickým procedurám, je možnost jim tento komfort dopřát i v domácím prostředím. Sonický kartáček ETA Fenité se postará o důkladné vyčištěné, prokrvení, ale i dokonalé uhlazení a prokrvení pleti, které je ač se to nezdá, také důležité pro komplexní pleťovou péči. Váš drahý protějšek určitě pozná rozdíl v čištění, oproti běžnému, kdy se mnohdy neodstraní všechny nečistoty. Unikátní funkcí jsou také 4 režimy, ve kterých si může každá regulovat míru masáže obličeje. Oceníte dále i jeho kompaktnost, protože jej s sebou můžete sbalit na cesty kamkoliv pro jeho skladnost a také delší výdrž. Nabíjení, které probíhá přes USB kabel je i velmi rychlé a navíc se nemusíte starat o časté nabíjení, protože poskytne až 100 minut nepřetržitého provozu. 

Láska k ženě prochází žaludkem

Ať už jste partner, nejlepší přítel, kamarádka, vnučka nebo dcera, platí, že pokud vymýšlíte dar pro zapřísáhlou dietářku, ani ta vás nikdy s jídlem neodmítne. Láska totiž prochází žaludkem za všech okolností a žena, která se nenají, je jak je známo, nervózní. Základ tvoří samotná snídaně, ale sladkému rannímu potěšení věříme, neodolá žádná. Inspirovat se můžete ale i tématickými recepty. Vaše kreativita bude určitě oceněna. 

Ladies day pokud jste single

Ženy, které jsou momentálně single nemusí klesat na mysli. Doba sice ani nepřeje velkolepým akcím, (které MDŽ začaly znovu oslavovat), nebo posezení s partou kamarádek, ale každá má svou best girlfriend forever a uspořádat si skromnější dámskou jízdu stále můžeme. Doba přeje aktuálně procházení starších vzpomínek a společných zážitků. Pokud máte i některé zdokumentované fotografie ve společných albech, o kterých vaše kamarádka nemá ani tušení, můžete je jako překvapení vzít s sebou, abyste si užily nezapomenutelný večer plný zábavy. Pakliže jste filmové a seriálové fanynky a hodláte pojmout večer v tomto duchu, můžete si sledování zpříjemnit vzájemnou pleťovou maskou nebo nalakováním nehtů tou nejdivočejší a nejvýraznější barvou. Když nemůžeme ukazovat ústa, dopřejme si barvy alespoň na nehtech! 

A co by to bylo za večer bez chutného vína nebo domácího koktejlu? V OC Central vám chutné víno z domácí výroby nabídne přímo prodejna Vineco, v jejímž sortimentu naleznete i různé pochutiny jako například sušené plody nebo tradiční škvarkové placky. 

Je libo šperk s květinovým motivem nebo jemný perlový šperk podtrhující jemnost a ženskost? 

Máte-li ve svém okolí hrdou nositelku šperků, rozzáříte jí oči perlovým doplňkem, který zároveň symbolizuje jemnost a něhu, které patří ke každé ženě (a nejen v tento den). Navíc se dají skvěle kombinovat s jakýmkoliv outfitem a příležitostí. Květinovým motivem šperku vyjádříte poděkování a navíc – tato květina ji nikdy nezvadne. Pokud má navíc obdarovaná oblíbený drahokam, můžete ji koupit takový květinový šperk, který je osazený třpytivým skvostem. Srdce oslavenkyně zaplesá, darujete-li symbolický šperk, který dokonale přilne k osobnosti milované ženy. Lámete-li si přece jen hlavu a nechcete kupovat šperk impulsivně, zaměřte se na vlastností vaší přítelkyně, maminky, babičky nebo nejlepší kamarádky a vlastnosti doplňku. Stříbrné šperky vyjadřují spíše ženské vlastnosti jako něhu, starostlivost a intuici. Doplňky ze zlata vycházejí z pevnějších mužských principů jako třeba rozhodnost a schopnost se více prosadit. Užitečným tahákem pro vás mohou být i vlastnosti jednotlivých drahokamů, které dokonale vystihnou i vlastnosti jejich nositelek. Máte-li ve svém okolí ženy, které dokáží dodat pozitivní energii nebo ji samy v tomto období potřebují, mohou být skvělým doplňkem citrínové šperky. Tento drahokam je obecně symbolem hojnosti, bohatství a pozitivní energie. Obdivujete-li na své přítelkyni intuici a soustředěnost, darujte ji ametystový prsten, který posílí tyto pozitivní vlastnosti ještě více. 

Spodní prádlo jako symbol ženskosti 

Ať už darujete spodní prádlo svému protějšku nebo nejlepší kamarádky, nemusíte se rozhodně stydět, ač jde o intimnější část našeho šatníku. Určitě ale při každém nákupu, stejně tak jako u jiných dárků platí, že by se vše mělo odvíjet od osobnosti. Upřednostňuje-li obdarovaná spíše sportovnější kolekce spodního prádla, pak neocení krajku, naopak ženy zakládající si na eleganci budou více preferovat satén a krajkové kousky. V poslední době se však spíše hledí na udržitelnost a praktičnost a i ženy, které si zakládají na tom, aby ukázaly ženský půvab, nepohrdnou sportovními soupravami, které navíc mohou využít při pohybových aktivitách. Nebojte se tedy zjistit, co jim chybí, abyste darovali nejen líbivý, ale i praktický kousek. 

Chvíle pohody u knihy 

Spotřebiče v domácnosti, které našim drahým ženám ušetří čas, (který je v této době vzácný), jsme již vyřešili, ale pro opravdové chvíle pohody, obzvláště pokud máte mezi sebou knihomoly, je poutavá literatura důležitá.  Zaměřte se opět na žánr, který čtenářka upřednostňuje. Tápete-li však a nechtěli byste kupovat zajíce v pytli, nabízí zakoupení poukazů, které mohou vášnivé knihomolky využít dle svého čtenářského gusta. 

A jak plánujete oslavit letošní Mezinárodní den žen? Budeme rádi za další tipy, kterými plánujete udělat radost. Sdílejte s námi na našich facebookových stránkách

Sledujte dále naše nabídky a přehlednou aplikaci OC Central Most, kde naleznete i další tipy na svátek žen. 

Řekněte to svým přátelům

Nabídky

Obchody

Skip to content