Search
Generic filters

Zábava na deštivé letní večery

Zábava na deštivé letní večery

Léto se nám přehouplo do druhé poloviny, ale určitě máme před sebou ještě všichni příjemnou dovolenou, nebo víkendy plné výletů. Co když nás ale náhodou přepadne deštivý večer? Tým Centralu Most vám přináší tipy na večerní zábavu, při které nepostřehnete ani nepředvídatelný déšť, který vás může v letních večerech potkat. 

Hraní pro malé i dospělé členy rodiny 

Ne vždy se poštěstí, aby se sešla společně celá rodina u deskové, nebo jakékoliv jiné hry. Společné večery tak mohou sklouznout k samostatné zábavě, kterou každý stráví spíše na sociálních sítích. Není však právě tento společný čas o to vzácnější, i když zrovna za okny zrovna počasí nepřeje? Proč bychom si nemohli tento čas užívat i za této nepřízně? Ať už cestujete na chatu, nebo kamkoliv jinam, rozhodně se ve vaší cestovní výbavě neztratí jakákoliv desková hra. Pokud chcete strávit zábavný večer, rozhodně vás nezklame Splašený kuře. Ač se při hraní natropí spousta hluku, nebude se zaručeně nudit žádný ze zúčastněných hráčů. Hra je ideální i na dětské tábory, tak i jako část párty večera. Oblíbenou se stala i Telepatie. Hráči hrají ve dvojicích, kdy si k vybrané kartě každý píše asociace, které ho napadnou. Na rozvíjení kreativity je Telepatie navíc zcela ideálním zpestřením. 

Videohry nejsou přežitek 

Někteří rodičové mohou být ke hraní videoher skeptičtí, obzvláště na dovolené, ale i tímto způsobem můžete večer efektivně vyplnit, pokud zvolíte takovou hru, která bude přínosná pro celý herní tým. Volte takové hry, do kterých bude mít možnost se zapojit třeba i více hráčů a kde budou i například zapojen pohyb. Vaše ratolesti budou tak i příjemně unaveny. S výběrem vhodné hry, která zabaví v nepřejícné deštivé večery všechny členy dovolenkové party vám rádi pomohou odborníci v  JRC gamecentru, kde obdržíte i praktické rady pro nákup vhodné herní konzole. 

Filmový večer nemusí skončit jen na gauči 

Možná se najdou mezi námi tací, kteří nechtějí trávit dovolenkový večer, jak to možná známe běžně, jen obyčejně u televize. I sledování filmu se dá zorganizovat slavnostněji a tak, že bude každého člena bavit. A protože jsme neměli možnost se více jak rok podívat do kina, o to více vás bude aranžování filmového večera bavit. Ke sledování si můžete připravit lahodné batátové hranolky, nebo tradiční milovaný popcorn, který nesmí chybět u žádného sledování filmu. Pokud vlastníte DVD sbírku oblíbených rodinných filmů, které neodtrhnou žádného člena rodiny od sledování, přibalte je s sebou do cestovatelské výbavy. Připomenete si tím, jak je důležité se radovat opět společně. 

A jaké alternativní plány volíte na deštivé večery vy? Sdílejte s námi a sledujte náš blog s novinkami, aktualizované nabídky a přehlednou aplikaci, díky které budete neustále v obraze. 

Sdílejte s přáteli
Skip to content