Search
Generic filters

Zamaskujte odrosty v domácím prostředí

Zamaskujte odrosty v domácím prostředí

Propadáte panice při pohledu do zrcadla a myšlence, že jste vašeho kadeřníka navštívili naposledy v prosinci? Ano, určitě je o mnoho pohodlnější nechat veškerou péči v rukou odborníka. My vám můžeme alespoň pomoci v tom, jak přechytračit nevzhledné odrosty a dát vašemu účesu formu do otvíračky, která nás, věříme, už brzy čeká. 

Změna účesu jako nejjednodušší varianta

Věřili byste, že i menší změnou nebo vytažením pár pramínků můžete vytvořit neodolatelný look, aniž by vám někdo věřil, že jste kadeřníka navštívili naposledy v zimě? My vám to posvětíme. A není nic jednoduššího, pokud se zatím nehodláte pouštět do domácího barvení, než si pohrát s tím, co aktuálně máme k dispozici, a s tím můžeme pracovat. Může to být i obyčejný drdol, který si běžně vytváříme, pokud máme bad hair days a nechceme upozorňovat na mastnější vlasy. Stačí je vyčesat do culíku, ze kterého vytvoříte jednoduchý drdol. Konečky tak mohou z účesu vykukovat směrem ke kořínkům vlasů a vytvořit sladěnou barevnou iluzi. 

Objem dělá dojem. Nebojte se ani účesů à la lesní víla. 

V případě vlasového stylingu to platí dvojnásob. Vašimi pomocníky v tomto případě budou kulma, žehlička na vlasy nebo natáčky. Pracujte s pozvednutím vlasů a nebojte se účesů ve stylu polní žínky ani náznaku rozcuchaných vlasů. Zařaďte do své rutiny vlasové pudry, fixační spreje, které vaši objemnou hřívu stabilizují po celý den. K nejvychytanějším fíglům patří i přehození pěšinky na bok. Přehozením větší části vlasů na jednu stranu budou vaše vlasy vypadat objemnější, ale také vyniknou výraznější tóny a odstíny vašich vlasů. 

Vlasové doplňky, které zpestří i denní outfit 

Oživení účesu zajímavou čelenkou nebo zajímavou sponou vzbudí pozitivní obdiv a rozhodně se pozornost upne na zajímavé doplňky spíše než na centimetrové odrosty. Vůbec se nemusíte snažit, aby byl účes uhlazený. Nebojte se tu a tam nějaký ten pramínek vyndat tak, aby celkový styling stejně jako v předchozím případě nabyl na objemu. Vlasovými oblíbenci jsou v tomto případě šátky a čelenky, které navíc skvěle podtrhnou ženský look. 

Řasenky, které nejsou jen na oči

Rychlopomocník, který vám prokáže spolehlivě službu a kterého můžete ho nosit i v kabelce nebo psaníčku, je rozhodně řasenka na vlasy. Krásně s ní zkorigujete případné odrosty kolem obličeje. Zároveň zafixujete poletující vlásky. Jestliže jste postřehly nepěkné odrosty nebo šediny na pěšince, spolehlivě je řasenkou na vlasy zamaskujete.

Korektory ve spreji 

Pokud se vám stále nechce do domácího barvení a hledáte ultrarychlou hair care, nebojte se korektorů ve spreji. Během pár minut můžete nevzhledné odrosty a šediny přestříkat a během schnutí si stihnete rychle vypít kávu, nanést oblíbenou rtěnku a vyjít vstříc paprskům jarního sluníčka. 

Šampony a rovnou s barevnými pigmenty?

Za poslední dobu se velmi oblíbenými staly šampony a kondicionéry s barevnými pigmenty. Rychlé použití, hezký výsledek a péče.

A jakou péči dopřáváte vlasům vy? Jaké kreace si necháte vytvořit ve svých vlasech? Sdílejte s námi. 

Sledujte naše nabídky a soutěže, kde můžete vyhrát třeba elektrokolo i v naší přátelské aplikaci, kde si již nyní můžete sledovat novinky z dění Centralu. 

Sdílejte s přáteli
Skip to content