Search
Generic filters

Zaměřeno na doplňky na zářivé slunečné dny

Zaměřeno na doplňky na zářivé slunečné dny

Teplé svetry a zimní kabáty už jsme přece jen před pár měsíci odhodili, ač byla zima tento rok více než vydatná. Proměnlivé aprílové počasí přetrvávalo do května, tak jsme si ještě nějakou dobu počkali s odlehčenými outfity, které máme díky jejich možnosti lépe je kombinovat, tak rádi.

Ke slušivým rozevlátým kouskům, které v létě tak nosíme však patří i nějaký ten třpytivý skvost. Nemusí jít vůbec o žádné masivní kousky. Máte-li rádi symboliku, můžete si pohrát i vrstvevním a kombinováním barev kovu a doplňků. 

Nebojte se blýskat s drahokamovými šperky 

Toto léto vévodí všem dámským outfitům zářivé barvy jako je zelená a žlutá a všechny odstíny přírody. Nemusíte mít takových skvostů plnou šperkovnici. Pořídit si výraznější kousky můžete v setu nebo od každého odstínu drahokamu jeden typ šperku. Dojem zapadajícího slunce dokonale vytvoří například citrínové náušnice ve spojení se žlutým zlatem. Na zelenoočkách dokonale vyniknou smaragdové náušnice doprovázené brilianty.

Nebojte se ani vrstvení minimalistických prstenů s výraznějšími prvky

Máte-li dilema mezi nenápadnou a výraznější ozdobou vašich rukou, potěšíme vás rozhodně tím, že se nemusíte vzdávat ani výraznějších prvků. Skvěle kombinovatelné jsou prsteny s hladkým povrchem, společně s těmi, které mají výraznější osazení drahokamů nebo atypický povrch. Zářivé léto krásně symbolizují šperky ze žlutého zlata a symbolika srdce opět potěší nejednu dívku, která miluje nejen lásku, ale i život. Necítíte-li se na větší vrstvení prstenů, ale přece jen pokukujete po nějakém výraznějším designu, zvolte osazení syntetickými kameny, které dodají punc vaší opálené pokožce. K létu patří pestrost a máte-li dilema, jaký doplněk z vašeho repertoáru zvolit k lehkému letnímu outfitu, upoutá vaši pozornost určitě prsten s různobarevně osazenými drahokamy, který se hodí na každou příležitost. 

Náramky, které dodají vašemu summer looku šmrnc

Jestli se necítíte zrovna na decentní drahokamové šperky, nebojte se ozdobit ruce. Hitem každého léta jsou vrstvené řetízkové náramky. K ležérnímu summer outfitu můžete volit i provázkové motivy náramků, které budou lichotit i elegantnějším typům. Mořskou atmosféru, která už nám déle chybí znásobí náramek s motivem kotvy. Hot tipem pro dámy jsou i náramky na nohy. Než si je pořídíte, navštivte nehtové studio Nailounge, kde vám vytvoří úhledný nehtový look, na kterém se bude šperk jen vyjímat.  

Jaké šperky preferujete na nošení v letních měsících? Upřednostňujete drahokamové nebo minimalistické? 

Neváhejte sledovat naše lákavé letní nabídky v přehledné klubové aplikaci

Sdílejte s přáteli
Skip to content